Vis enkelt innlegg
Gammel 08-10-13, 09:43   #21292
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar

Opprinnelig lagt inn av Cyan, her.

Jeg kom plutselig på at jeg fikk en ismaskin i sommer som jeg enda ikke har prøvd Tenkte å prøve den i helga, så ser jeg i oppskriftene her inne at folk driver og pisker sammen krem og hviter og eggeplommer og greier før man har den i ismaskinen. Men man egentlig det, holder det ikke å bare røre alt sammen og ha i maskinen? Hilsen lat cyan, som ikke ser helt poenget med ismaskin hvis man likevel må piske og vende ting sammen i forkant

Poenget er vel det at krystallene blir betydelig mindre i en ismaskin og nærmere den "fløyelsmyke" konsistensen som du får kjøpt i butikken, enn om du f.eks. har forsøkt å bare lage iskrem-røra og fryse ned, så vil du jo kjenne krystallene på tunga i en eller annen grad. Om du ikke pisker egg og fløte først, tror jeg det blir litt lite luft i røren, og du risikerer kanskje å få en veldig hard is.
Dette siste er nok kanskje mer en ukvalifisert gjetning, da.

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥