Sv: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar
Opprinnelig lagt inn av Cyan, her.
Jeg kom plutselig på at jeg fikk en ismaskin i sommer som jeg enda ikke har prøvd Tenkte å prøve den i helga, så ser jeg i oppskriftene her inne at folk driver og pisker sammen krem og hviter og eggeplommer og greier før man har den i ismaskinen. Men må man egentlig det, holder det ikke å bare røre alt sammen og ha i maskinen? Hilsen lat cyan, som ikke ser helt poenget med ismaskin hvis man likevel må piske og vende ting sammen i forkant 
Poenget er vel det at krystallene blir betydelig mindre i en ismaskin og nærmere den "fløyelsmyke" konsistensen som du får kjøpt i butikken, enn om du f.eks. har forsøkt å bare lage iskrem-røra og fryse ned, så vil du jo kjenne krystallene på tunga i en eller annen grad. Om du ikke pisker egg og fløte først, tror jeg det blir litt lite luft i røren, og du risikerer kanskje å få en veldig hard is.
Dette siste er nok kanskje mer en ukvalifisert gjetning, da. 
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|