Vis enkelt innlegg
Gammel 31-10-13, 12:36   #1
Fullfres
Seniormedlem
 
Medlem siden: Sep 2013
Hvor: Akershus
Alder: 51
Innlegg: 4.882
Fullfres er veldig godt liktFullfres er veldig godt liktFullfres er veldig godt liktFullfres er veldig godt liktFullfres er veldig godt liktFullfres er veldig godt liktFullfres er veldig godt likt

Johannesbrødkjernemel vs fiberhusk?

Hei

Jeg er veldig ny her, og har ikke helt vent meg til hvordan forumet er bygget opp. Jeg forsøkte å søke opp tittelen på tråden min, men fikk opp så himla mange svar at jeg nok hadde blitt sittende og røre med dette i uminnelige tider før jeg kanskje fant svaret :P

Spørsmålet er derfor: Brukes Johannesbrødmel på samme måte som fiberhusk? Alså som fortykningsmiddel i supper/sauser og bindemiddel ("Glutenerstatter") i bakst? Ettersom jeg allerede har fiberhusk i hus, er det kanskje ikke vits i å kjøpe Johannesbrødmel i tillegg?

Som fattig student må man snu på krona vøtt!!

Fullfres er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Har helt sluttet å filosofere Svar med sitat