Vis enkelt innlegg
Gammel 31-10-13, 13:43   #6
BenteR
Seniormedlem
 
BenteR sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: 770 meter over havet
Innlegg: 4.055
BenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastisk

Sv: Johannesbrødkjernemel vs fiberhusk?

JBKM (johannesbrødkjernemel) bruker jeg kun i bakst.
Fiberhusk kan jeg bruke i enkelte middagsretter som f.eks. i kjøttkaker, men da minimale mengder for og slippe og få "sleipe" kjøttkaker.
Jeg bruker begge deler, men jeg baker mye.

I sauser og slikt liker jeg bedre og enten koke inn fløte eller også ha i smelteoster.

__________________
En reise på 1000 mil begynner med 1 skritt.
BenteR er avlogget   Min kostholdsfilosofi: diabetiker, max 5 karbo pr.måltid Svar med sitat