Sv: Testing av oppskrifter
Opprinnelig lagt inn av nellie, her.
Det har seg også sånn at hvis man har spist lavkarbo lenge så endrer man smaken endel. Hvis man ikke har smakt hvetebakst f.eks på et år, så smaker plutselig lavkarbobakst ganske godt. Lavkarbobakst vil ALDRI smake som høykarbo, så den forventningen kan man bare legge ifra seg med en gang. Det er og vil alltid være erstatningsmat.
Hvetemel og sukker har visse egenskaper som mandelmel og Sukrin bare kan etterligne så godt de kan.
Så mitt gode råd er: spis mat, slutt å bak.
Helt enig!
Jeg gav opp det meste av vafler, pizza osv fordi alt smakte rart. Etter et par år så synes jeg pizza med mandelmel smaker godt og ser ingen grunn til å lage pizza med mel, for det smaker pizza nok av den med mandelmel.
Å gå rett fra bakst med hvetemel til div nøttemel og fiberhusktyknededeiger og rører ble for meg full kræsj. Men smaken endrer seg som nellie sier.
|