Vis enkelt innlegg
Gammel 12-11-13, 11:53   #21526
TrillTrall
Seniormedlem
 
TrillTrall sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: Trøndelag
Alder: 56
Innlegg: 5.374
TrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastisk

Sv: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar

Opprinnelig lagt inn av vaskeklut, her.

Utslett kan oppstå hvor som helst det er hud. Ta det opp med legen din. Ang at du ikke synes den virker så kan det hende at du har feil dose, feil medikament eller at du trenger et støttemedikament. Jeg må ha to forskjellige for det samme problemet. Ikke kutt det uten å ha snakket med legen din, du kan ringe i morgen og høre hva han/hun sier om saken.

Jeg fikk beskjed om å ta medisinen ved behov da jeg fikk den så det går nok fint om jeg kutter den ut uten å høre med legen først. Jeg kan ikke gå med denne kløen og dette utslettet i armhulen, det er nummeret før jeg klør meg til blods! Har ikke tatt medisin på et døgn nå og håper utslettet roer seg i løpet av noen dager. Magen klarer jeg å holde forholdsvis i sjakk med kostholdet.

__________________
Uansett hvor sakte du løper, knuser du alle som ligger på sofaen!

http://lilletrilles.blogspot.no/
TrillTrall er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo :)