Vis enkelt innlegg
Gammel 24-11-13, 20:17   #37
FriskogGlad
Gjest
 
Innlegg: n/a

Sv: Bedre helse uten melkeprodukter?

Opprinnelig lagt inn av Vibeke-67, her.

Jeg synes det er bra at dette blir belyst på ulike måter, det er et ganske interessant tema!
Ifølge teorien sies det vel at man kan bli bedre av symptomene, men ikke frisk. Det er faktisk det samme med PCOS, jeg er jo symptomfri når jeg spiser korrekt og tar medisiner, men med en gang jeg endrer dette kommer symptomene tilbake. Det er et stor skille her.
Dette er et tema som er viktig og som berører mange. Derfor reagerer mange når du påstår ting som ikke medfører riktighet. Som at årsaken til ADHD kommer av gluten og melk. Dermed får vi flere nyanser inn i debatten, noe som etter mitt skjønn er bra.
Det jeg reagerer på, er at når mange nok kommer med motargumenter mot dine feilaktige påstander, blir vi beskyldt for å være sarkastiske og drive med bitchibg. Det er der usakligheter kommer inn. Vi bør holde oss for gode til å drive å beskylde hverandre for slike ting. Jeg har i alle fall aldri ment å være sarkastisk, men når du refererer helt feil til en artikkel på nettet må det jo være lov å stille spørsmålstegn ved dette og være kritisk?

Jeg sier ikke at melk og gluten er årsaken til autisme, det jeg sier er at blandt annet proteinintoleranseforeningen mener autisme og diverse psykiske sykdommer skyldes at man mangler enzymer til å bryte ned melk og gluten.

  Svar med sitat