Vis enkelt innlegg
Gammel 30-11-13, 00:50   #14
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Steviasjokolade

Opprinnelig lagt inn av sonim, her.

Det du skal forsøke unngå i grovt er karbohydrater som knyttes til sukker og som tas opp i kroppen.

Karbohydrater ER sukker, sukkerarter nærmere bestemt, og alt av dette taes jo opp i kroppen. Forskjellen handler mer om hvilke sukkerarter det er (enkle - mono- og disakkarider, eller komplekse - polysakkarider), i hvilken form man spiser de i (ren mat vs. mat tilsatt raffinert sukker), hvor mye, og hva man spiser det sammen med. Men skal man være nøye på det er alle karbohydrater per definisjon sukker. Også de i grønnsaker, og brød, og så videre.

Selv er jeg usikker på den melkesjokoalden med Stevia fra Cavaliér, om det er den trådstarter sikter til. Men det er fordi det ser ut til å være uforholdsmessig mye melkesukker (laktose) i dem. Laktose er en enkel sukkerart, og derfor like kjip som vanlig, raffinert sukker. Stevia er for øvrig ikke et sukkeralkohol, den har heller ikke karbohydrater eller kalorier, men er søt på grunn av en eller annen kjemisk forbindelse i bladene som jeg er alt for trøtt til å prøve å forklare. Mulig det også er erytrythol, som jo er et sukkeralkohol, i den sjokoladen, men det husker jeg ikke på stående fot.

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat