Vis enkelt innlegg
Gammel 30-11-13, 13:23   #21697
Rin
Seniormedlem
 
Rin sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 40
Innlegg: 6.608
Rin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastisk

Sv: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar

Opprinnelig lagt inn av Ziltoidia, her.

Snublet over såkalt shirataki/konnyaku/miracle/vomfyll-nudler og ris forleden. Lurer på hvilke erfaringer folk har, hvilke retter jeg kan, og ikke bør, bruke de til.

Har skjønt såpass som at noen elsker dem og andre hater dem, så er spent.

Også lurer jeg på hva man bruker nudler, spaghetti og ris til i utgangspunktet? Over 3 år på lavkarbo, og jeg har glemt det.

Jeg synes å spise shirataki føles mest som bortkastede tygg. Kelpnudler er bedre! (Ellers, bruksområde, tja - ris til å legge curryer oppå, nudelgreier til å bade i carbonarasaus, noe å bade i ost og kalle makaronigrateng/mac'n'cheese...?)

__________________
Min krympedagbok & Lavkarbosaurus!
-33 kg med ketogen LCHF. Vedlikeholder normalvekta.


Rin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo-høyfett-nullkorn-passemett