Vis enkelt innlegg
Gammel 02-12-13, 08:40   #2
timich
Medlem
 
timich sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2005
Hvor: Indre Agder
Alder: 48
Innlegg: 409
timich har en fantastisk aura rundt segtimich har en fantastisk aura rundt seg

Sv: Erstatte delfiafett med cocosa?

Det går fint (aldri prøvd Sara Bernard, men har prøvd å erstatte delfiafett i annen bakst og det gikk supert) Delfiafett er jo også kokosfett (men det er herdet). Ingen forskjell i bakeegenskapene egentlig, men delfiafettet holder seg nok litt hardere også i romtemperatur (dvs de kakene med delfiafett tåler å stå lenger i romtemperatur før de blir klissete. Men ikke noe problematisk altså).

Men velger du extra virgin-varianten av Cocosa så får du jo kokossmak på det du lager da

__________________
timich er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo generelt Svar med sitat