Vis enkelt innlegg
Gammel 18-12-13, 14:31   #255
Nupsida
Seniormedlem
 
Nupsida sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Hamar
Alder: 31
Innlegg: 1.449
Nupsida er et fyrlysNupsida er et fyrlysNupsida er et fyrlysNupsida er et fyrlysNupsida er et fyrlysNupsida er et fyrlys

Sv: Oktoberstarterne!

Opprinnelig lagt inn av Nutta, her.

Sjekker du vekta dagen før veiedagen, så kan det jo vise en kilo forskjell. Det har jeg erfart mange ganger selv. Syns du nevnte noe om den vekt forskjellen på 2 dager sist uke, eller uka før der også? Og du har jo gått ned flere uker på rad, så det beviser ikke at det du gjør ikke fungerer! Kroppen kan jo også være litt ustabil hvis man ikke gjør det samme over en lenger periode. Du nevnte jo at du har hatt flere utskeielser, og du har jo gått jevnt ned i vekt tross alt. Nedgang er uansett nedgang Så opp med hodet, and keep up the good work!! ikke gi deg, selv om du møter på noen utfordringer. Det er ikke verdt det jeg lover!

Vekta viste det samme på veiedagen og ble skikkelig lei meg, men etter en god snakk med kjæresten bestemte vi oss for at nå skal vekta bort!
Den bringer bare mye negativt med seg og jeg er for opptatt av den, så nå skal den bort til sommeren.

Jeg kommer til å veie meg i slutten av februar på et års kontroll etter jeg begynte på livsstilsendringskurset (Er veldig spent på hva de sier da de er totalt mot lavkarbo) og der bruker de en sånn tanita vekt som viser vann, muskler og fett så da er målet mitt å være under 100 til da, men klarer jeg det ikke så skal jeg ikke bringes ned av det!

Jeg kommer til å måle meg ca. annehver måned for å sjekke at det ikke går helt feil vei da så det er jo en trøst

En annen grunn til at vi må fjerne vekta er at jeg sliter med at jeg hele tiden må ha kontroll og at det skal ikke så mye til før jeg blir skikkelig deprimert, men jeg kjenner allerede at skuldrene har senket seg flere vekt og at jeg ikke skal kjempe hver uke mot vekta

__________________


Nupsida er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolysekuren Svar med sitat