Vis enkelt innlegg
Gammel 31-12-13, 19:24   #10464
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Sv: Hva skal du ha til middag i dag-tråden!

Kalkisen ble nyyydelig! Stekt på ca 80 grader til kjernetempen var 65 grader
. Det tok ca 6 timer. Da den kom på 65 grader økte jeg ovnen til 225 grader. Kalkisen fikk ny temp på 68 grader så da tok jeg ut kalkisen og puttet inn fløtepotetene. Kalkisen "hvilte" mens potetene gjorde seg ferdig. Saftig og godt!!

__________________
Æ står han a!
Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥