Sv: Croissant-oppskrift?
Jeg er ikke særlig skilled på kjøkkenet, men jeg er heller sikker på at at alle forsøk på lavkarbo-croissaneter vil bli VELDIG langt fra det du er ute etter, hvis det du er ute etter er noe i nærheten av smak, konsistens etc på vanlige croissanter. Beklager, men fra det jeg vet om lavkarbobakst tipper jeg at du aldri vil finne noe i nærheten av tilfredsstillende akkurat der.
Denne måten å spise på handler ikke om å bytte ut alle varer du elsker med lavkarbo-alternativer. Enkelte ting må du ofte lære deg å unnvære- hvis du er heldig, som endel av oss er, så kan du spise "ekte vare" nå og da etter nådd målvekt og føle deg og se helt ok ut likevel. Og jeg tror egentlig at å holde deg unna og så kunne virkelig NYTE ekte vare en gang i blant vil være MYE mer tilfredsstillende enn å forsøke å etterligne og lage ALT av erstatningsvarer.
|