Vis enkelt innlegg
Gammel 07-01-14, 20:53   #65
Nupsida
Seniormedlem
 
Nupsida sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Hamar
Alder: 31
Innlegg: 1.449
Nupsida er et fyrlysNupsida er et fyrlysNupsida er et fyrlysNupsida er et fyrlysNupsida er et fyrlysNupsida er et fyrlys

Sv: Januar-starterne

Jeg varierer mellom veldig løs mage og veldig treg mage når jeg starter på kuren!
Har nok med endringer av kostholdet å gjøre!


Idag har vi vært hos en gynekolog som ligger to timer unna med bil, jeg pleier aldri bli bilsyk og spesielt ikke på så korte avstander, men denne gangen ble jeg så dårlig at vi faktisk måtte stoppe opp ved en bensinstasjon i tilfelle jeg måtte spy.

Dette kommer av den krystallsyken (Er under diagnostisering for kronisk krystallsyke som gir kraftige svimmelhetsanfall og kvalme gjennom dagen) som gjør at hodet blir helt på tur, spesielt under kjøring. I den anledning måtte jeg skeie ut med en pakke salte skruer og ja jeg skriver måtte for i slike situasjoner må jeg faktisk prøve alt! Når man er så dårlig og man vet at man blir bedre av å spise noe som strider i mot kostholdet så er det umulig å holde igjen, men hadde veldig dårlig samvittighet spesielt siden jeg skal veie meg imorgen.

Når vi da skulle kjøre hjem igjen ble det samme visa og jeg kjøpte en pakke saltstenger som jeg har småspist på hele veien hjem.
På en måte så angrer jeg, men jeg vet at dette ikke er noe jeg kunne motstått når man er på randen til å spy, vet at man har en time man ikke kan komme forsinket til samt at man vet at man blir bedre av denne chipsen.

Ellers har jeg holdt meg til kostholdet og jeg planlegger å holde meg til det videre fremover idag. Fantaserte om å gomle våruller til kvelds når vi kjørte hjemover men tenker nå at det faktisk ikke er verdt det.

En annen ting er at jeg lurer på om det er lurt å veie meg imorgen? Jeg har spist ganske greit hele jula, men det har jo vært litt utskeielser. Imorgen har jeg satt meg som siste mulighet for veiedag frem til slutten av februar og skal også måle meg imorgen. Men med tanke på hva jeg har spist idag kan det være et dårlig valg? Vil jeg bare bli skuffet enda en gang og synke langt ned igjen?

Mange tanker som har vært i hodet idag og trenger å lufte litt!!

__________________


Nupsida er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolysekuren Svar med sitat