Vis enkelt innlegg
Gammel 05-02-14, 09:56   #1
Ziltoidia
Seniormedlem
 
Ziltoidia sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2010
Hvor: London
Alder: 35
Innlegg: 1.080
Ziltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt av

Brød for lavkarbere, fastende, travle, på budsjett og påleggselskere

Denne oppskriften baserte jeg en gang på lompeoppskriften til Hanne og Kari, men den har liksom fått sitt eget liv.

Du kan improvisere mye, men slik gjør jeg det:

20g pofiber
18g fiberhusk
1 toppet krm johannesbrørdkjernemel

litt (1 ss f eks) av kruskakli, fibrex... det du måtte ønske
litt salt og anndre ønskede smaker
---- bland det tørre ----
Bland i minst 1dl vann og kna sammen.
Til slutt har du en ganske fast deig som du kjevler utover og har i stekepanna på høy varme og relativt kort steketid.

Og der har du brødet ditt.

Det er litt i det seigeste laget, sannsynligvis pga mengden fiberhusk... så det er bare å prøve seg frem med andre bindemiddler. Brødet smaker ikke allverdens, så slå deg løs med pålegget.

Litt instagramskryting med bilde:

Og et kanskje mer informativt bilde:


Lagde disse klokka 8 om morningen, og det tok null tid, og man bruker svært lite av nokså billige ingredienser.

Edit: nevnte jeg at dette gir en super pizzabunn?

__________________

Min kokebok // Ravelry // Min journal // Strikkeblogg

Sist redigert av Ziltoidia : 05-02-14 kl 10:02.
Ziltoidia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 2010-12 ketogent, siden mer liberal med frukt, belgfrukter og mer grønnsaker Svar med sitat