Denne oppskriften baserte jeg en gang på lompeoppskriften til Hanne og Kari, men den har liksom fått sitt eget liv. Du kan improvisere mye, men slik gjør jeg det: 20g pofiber 18g fiberhusk 1 toppet krm johannesbrørdkjernemel litt (1 ss f eks) av kruskakli, fibrex... det du måtte ønske litt salt og anndre ønskede smaker ---- bland det tørre ---- Bland i minst 1dl vann og kna sammen. Til slutt har du en ganske fast deig som du kjevler utover og har i stekepanna på høy varme og relativt kort steketid. Og der har du brødet ditt. Det er litt i det seigeste laget, sannsynligvis pga mengden fiberhusk... så det er bare å prøve seg frem med andre bindemiddler. Brødet smaker ikke allverdens, så slå deg løs med pålegget. Litt instagramskryting med bilde: Og et kanskje mer informativt bilde: Lagde disse klokka 8 om morningen, og det tok null tid, og man bruker svært lite av nokså billige ingredienser. Edit: nevnte jeg at dette gir en super pizzabunn?