Vis enkelt innlegg
Gammel 19-03-14, 22:20   #6
millah
Seniormedlem
 
millah sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2006
Hvor: Haugesund
Alder: 49
Innlegg: 1.172
millah er et fyrlysmillah er et fyrlysmillah er et fyrlysmillah er et fyrlysmillah er et fyrlysmillah er et fyrlys

Sv: Langsteking av kjøtt

Enig! Jeg har tenkt på å prøve jukse-"sous vide", altså pakke kjøtt vaakumtett og ha det i vannbad i ovnen på kjernetemperatur i laaang tid. Skal visstnok bli vannvittig godt og mørt kjøtt. Så da trenger jeg jo å vite kjernetemperaturene! Dessuten hørtes jo dette ganske interessant ut!

__________________

Neste delmål: Nå 120 kg innen sommerferien slutter den 20. juli

Her er forresten journalen min, og bloggen min.
millah er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ganske liberal lavkarbo med naturlig mat og supermat Svar med sitat