Tråd: Lavkarbo-øl
Vis enkelt innlegg
Gammel 14-02-06, 16:58   #14
Torkil
Seniormedlem
 
Torkil sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2005
Hvor: Arendal
Alder: 67
Innlegg: 1.714
Torkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastisk

Sv: Lavkarbo-øl

Opprinnelig lagt inn av Flax

Sjekk ut Grans sin øl, den er faktisk veldig god. Bedre en vanlig Grans øl. Ellers er vel øl flytende loff, og jeg prøver å holde meg unna. Men nå kommer jo sommeren.!

Øl er mye verre en loff.

Øl er en særs uheldig blanding av sprit og maltose (med GI over 100.) Alkoholen opptar leverens funksjoner inntil den er nedbrutt, imens sørger maltosen ( to sammenkoblede glukosemolekyler) for å holde blodsukkeret høyt og stimulerer insulinproduksjonen. Spiser man samtidig blir det verre. Resultatet er at alkoholen forbrennes mens fett lagres, fettforbrenning reduseres og sukker omdannes til fett ( en enveiskjøring- sukker som er blitt til fett, kan ikke bli til sukker igjenn, men må forbrennes som fett- en viktig årsak til at det er lettere å legge på seg enn det motsatte )
Ølmage har en god vitenskaplig forklaring. Har noen hørt om vinmage ?

I USA utgjør lavkarboøl 40% av markedet, dessverre lages de fleste ved å tynne ut vanlig øl , og smaken blir deretter. I Norge har vi gode alternativer. De med allerlavest karbohydratinnhold (redlight) kan sammenliknes med halvtørr rødvin.

Vennlig Hilsen
Torkil

Torkil er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolysekuren Svar med sitat