Vis enkelt innlegg
Gammel 10-05-14, 11:59   #6
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Johannesbrødkjernemel vs zanthan gum

Opprinnelig lagt inn av Butterfly83, her.

Blir disse vaflene veldig tynne, eller blir de omtrent like tykke som vanlige vafler? (Skjønner at det ikke blir likt, og med samme konsistens)

Har du prøvd denne oppskriften tidligere? http://lchf-bloggen.blogspot.no/2012...bo-vafler.html

Jeg hadde tenkt til å lage disse i morgen, men ble litt usikker på om jeg skulle lage etter din oppskrift i stedet. Har ikke smakt disse selv.

Hvor mange plater får du ut av oppskriften din?

1. oppskriften er IKKE min, men jeg husker ikke hvem som la den ut, men den ligger her inne. Så jeg tar ikke æren for den.

2. De blir litt tynnere vil jeg si, ikke for tynne i mitt jern. Jeg har et wilgajern som gir 6 hjerter, og det går like mye røre på en plate i dette som jeg fikk to plater ut av i mitt gamle doble åviken-jern. Jeg får 5 plater av denne oppskriften.

3. Den oppskriften med kremost er god den, men jeg hadde ikke det i hus, derfor ble det vafler med det jeg tross alt hadde i hus.

4. Jeg synes egentlig de fleste lavkarbovafler er såpass forskjellige at de ikke kan sammenlignes med vanlige vafler, men ingen klager og gjester liker de godt. Det bare må blir godt med fløte/rømme. Den oppskrifta jeg skiver i hovedinnlegget er veldig god om en bytter ut fløten med rømme.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat