Vis enkelt innlegg
Gammel 12-06-14, 15:56   #14
Ninasju
Medlem
 
Medlem siden: Apr 2011
Hvor: Bergensområdet
Innlegg: 131
Ninasju er ny på veien

Sv: Hva kan jeg ha istedet for paibunn?

Opprinnelig lagt inn av Life_Tone, her.

Denne bruker vi alltid når vi lager pai
God lavkarbo paibunn:
2 dl pofiber
2 ss fiberhusk
1 ts bakepulver
150 g rumstemperert smör
2 eggeplommer

Bland de törre ingrediensene. Kna inn d myke smöret med fingrene (eller sleng allt i en foodprocessor hvis du har d). Arbeid inn eggeplommene. Klem ut deigen i en smurt paiform. Forstek 5min på 200 grader, midt i ovnen.

Dytter på denne. Kjempegod erstatning for vanlig bunn. Kylling og broccolipai blir middagen i dag.

Ninasju er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat