Vis enkelt innlegg
Gammel 10-07-14, 10:13   #7
nellie
Seniormedlem
 
nellie sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Sarpsborg
Alder: 40
Innlegg: 14.496
nellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisk

Sv: Kunsten å balansere et måltid

Trenger bare kutte ned litt. F.eks til et kyllinglår med skinn: 1 ss seterrømme og grønnsaker. Tre egg, stekt i smør, med salami - trenger ikke noe ekstra fett. Laksefilet - semi-fet saus og grønnsaker. Torsk, som jo er mager fisk - fett tilbehør. You see? Trenger ikke smør, og majones, og ost. Holder fint med en av delene.

Har du fett tilbehør, som grønnsaksgratenger o.l, så trenger du ikke en fet saus i tillegg.

Man orker ofte mer mat i starten og mindre etterhvert, så mulig det regulerer seg selv.

__________________
nellie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo Svar med sitat