Vis enkelt innlegg
Gammel 11-07-14, 14:26   #19
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Sv: Babybel med cheddarsmak! Har du prøvd?

Opprinnelig lagt inn av Rin, her.

Ja - cheddar er en ostesort, "babybel" er et merkenavn og ikke i seg selv en ostesort - som nevnt tidligere i tråden finnes babybel i form av flere forskjellige ostesorter. Men...



...Nei, det er vel ikke akkurat en selvfølgelighet at "såklart smaker det ikke ordentlig cheddar" - tingen er vel at babybel-oster har en konsistens og, øh, mildhet tilpasset formatet sitt - og det gjør det litt fjernt fra sånn skikkelig oransj (og sterk) smuldrecheddar.

Og der ramlet jeg av for jeg har alltid kjøpt cheddar som lar seg skjære opp? Smuldrer overhodet ikke. Skal den smuldre må jeg bevisst tørke den. Jeg vil si at cheddar har en konsistens mellom edamer og parmesan. Hard ja, men ikke værre enn at man fint kan raspe den til vanlige osteraspstørrelse (nytt ord). Jeg bruker rød cheddar og jarlsberg på gratenger etc. Nydelig smak!

__________________
Æ står han a!
Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ Svar med sitat