Karrigryte lavkarbo nok?
Laget karrigryte i dag, med "snille ingredienser". Har ikke helt peiling på regning, men blir rundt 40kh per 100 gram. Men nå bruker man ikke 100 gram karripasta/paprikapulver osv i oppskriften.
Denne karrigryta i kveld hadde sinnsykt god saus, men nå lurer jeg på om jeg har gått på en smell???
Ingredienser (til 4)
- 4 kylling fileter
- 2 små rødløk i skiver
- 5-6 hakkede vårløk
- 5-6 ts rød karripasta (avhengig av hvor sterkt du vil ha det)
- 1/2 boks kokosmelk
- 1,5 dl crème fraîche
- 1 boks hele hermetiske tomater - bruk kun tomatene (hell ut mesteparten av saften)
- 2 ss soyasaus
- 1/2 sitron
- 4 ts sukker
- 1 ss paprikapulver
- 4 ss peanøtter
- 1 neve frisk koriander
Sist redigert av Greeta : 08-08-14 kl 00:27.
|