Sv: Kokebok?
Jeg har faktisk tenkt endel på dette i det siste.
Og det jeg har kommet frem til er at jeg er jammen meg ikke sikker på hvordan en kan best lage en slik bok.
Opprinnelig lagt inn av Albertine
en må kategoriseres, f.eks. oppskrifter <5 karber, mellom 5-10 karber osv., og det må stå klart og tydelig på hver enkelt oppskrift at denne passer på Atkins induksjon, Skaldeman og ketolyse, og andre kanskje passer på Atkins vedvarende, Lindberg og Montignac. Det er et stort arbeid, og man må også passe på at man ikke gir ut oppskrifter andre har laget, det er faktisk copyright på sånne ting også.
Ja. Også har jeg tenkt litt på at dersom det skal være til noen hjelp for leseren, så bør det også kansje være utregnet hva hver porsjon inneholder av kalorier og karber og fett og proteiner...
Men atte... Jeg har på en måte begynt littegranne... (men ikke si det til noen da, for det kanhende det tar endel tid... )
__________________
Fremgang er umulig om du gjør ting slik du alltid har gjort ...
|