Vis enkelt innlegg
Gammel 12-09-14, 00:21   #11401
BenteR
Seniormedlem
 
BenteR sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: 770 meter over havet
Innlegg: 4.055
BenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastisk

Sv: Hva skal du ha til middag i dag-tråden!

Opprinnelig lagt inn av smgj, her.

Hm... hvordan lager du de? Jeg savner klubb engang hvert skuddår. (Og blodpudding!)

Bruker store poteter og ca kilo stor kålrot.
4 kokte poteter
12 rå poteter
1 kålrot
Toro glutenfritt mel ca 2 poser
2 ss salt

Bruker foodprosessoren til å male opp poteter og kålrot og blander så inn salt og mel til passe deig.
Har komlene i kokevannet sammen med lammekjøttet (lar lammet koke en liten time før jeg hiver komlene i) Koker ca tre timer sammen med kjøttet og serveres med smeltet smør og kulturmelk som drikke.

__________________
En reise på 1000 mil begynner med 1 skritt.
BenteR er avlogget   Min kostholdsfilosofi: diabetiker, max 5 karbo pr.måltid