Sv: Lavkarbobrød fra Norgesbakeriet
Opprinnelig lagt inn av Alkazelters, her.
Jeg synes det blir litt vel drøyt å kalle en skepsis til korn for hysteri.. I utgangspunktet er jeg helt enig med deg i at mange har en vel dogmatisk tilnærming til lavkarbokosthold, som kan minne om hysteri. Men at mange vil forsøke å unngå korn helt, synes ikke jeg er drøyt og hysterisk. Har du lest artikkelen til Jåbekk om temaet?
Det jeg sa var hysterisk var å oppfordre folk til å sky gluten som pesten og skremme dem til å aaaaldri nærme seg noe som helst gluten igjen, når de ikke engang reagerer på det. Om folk, som reagerer på korn, vil kutte ut korn, ser jeg ikke på det som hysterisk.
Er det å trykke meningene sine ned i halsen på andre som er hysterisk og litt standard lavkarbere.
"De aller fleste reagerer på gluten, men vet det ikke". Det er ikke riktig, hysterisk og et godt eksempel på at man velger seg ut den forskningen man ønsker, fordi at den støtter det man vil tro. Det er dessuten langt fra å reagere på noe, til å bli syk av det. Men her får man forespeilet at litt gluten fører til all elendighet du måtte tenke deg i verden.
__________________
|