Vis enkelt innlegg
Gammel 02-10-14, 11:36   #59
Ethereal
Medlem
 
Medlem siden: Dec 2013
Alder: 40
Innlegg: 306
Ethereal har veldig mye å være stolt avEthereal har veldig mye å være stolt avEthereal har veldig mye å være stolt avEthereal har veldig mye å være stolt avEthereal har veldig mye å være stolt avEthereal har veldig mye å være stolt avEthereal har veldig mye å være stolt avEthereal har veldig mye å være stolt avEthereal har veldig mye å være stolt av

Sv: Septemberstartere 2014?

Opprinnelig lagt inn av Karma85, her.

Noen andre her som har prøvd oil-pulling? Altså bruke olje som "munnskylling". Jeg har gjort dette er par dager, og munnen føles innmari fin ut, for jeg er så plaget med å være konstant tørr i munnen, pga medisiner, men det har forværret seg betraktelig etter jeg la om kostholdet. (Drikker så mye vann at det kan umulig være bra for kroppen! Og alt annet som skal hjelpe mot munntørrhet varer bare i noen minutter.)

Kan lese om oil-pulling her: http://www.globalhealingcenter.com/n...h/oil-pulling/

og her: http://www.globalhealingcenter.com/n...h/oil-pulling/

Oil pulling øker jo vel ikke spyttproduksjonen, men jeg er veldig interessert selv i tips til slikt som kan gjøre det- sugetabeletter fra apotek har jo en veldig kortvarig effekt (og smaker for godt :P), og jeg har ekstrem munntørrhet pga medisinbruk og ender opp med å tygge på tennene mine.

Om noen har tips utover oil pulling (sesamolje i munnen i 10-15 min høres forresten ikke nam ut, siden den har markant smak, for å si det mildt), si ifra!


Ethereal er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Liberalt, men disiplinert lavkarbokosthold Svar med sitat