Sv: Hva skal du ha til middag i dag-tråden!
I dag ble det faktisk hjemmelaget tomatsuppe av egendyrkede tomater! Siden det er sånne bittesmå så gadd jeg ikke ta av skinnet (da hadde det blitt kveldsmat, ikke middag...) så jeg delte dem i biter før jeg puttet dem i vannet. Surret først litt løk og hvitløk i olje. Hadde i vann, buljongterninger, tomater og en liten helmelkskvett (skulle være fløte, men det hadde jeg ikke) og etter en stund kjørte jeg det hele i blenderen for å mose det. Gikk så fint så, ble litt skall-biter, men ikke så mye at det gjør noe. Ga den et nytt oppkok og hadde oppi masse oregano, basilikum og pepper og kokte 3 små egg som jeg hev oppi skåla ved servering. Ble kjempegodt jo!!! Og så lettvint da gitt. 
Og det beste av alt - det ble så mye at det blir lunsj i morra og! 
|