Sv: Mat og drikke i Syden
Gran Canaria, sant? Jeg vil tro at du har en mengde alternativer å forholde deg til, det er mye kjøtt, fisk og grønt på menyene som regel! (Om man tar omveien av de største turistfellene, som gjerne serverer pommes frittes til alt. ). Tapas, diverse typer mix grill og annet grillkjøtt. Velger du helt kjøtt, vet du som regel hva du har å forholde deg til. Velg gjerne en salat ved siden av, dersom alternativene er uheldige. Spanske viner er veldig ok. Tørr rødvin, og ditto Cava (brut) er stas i Syden. Det er lett å få tak i nøtter som snacks, og det er vanlig med bl.a. rista mandler i butikkene. Det er nom! Jeg og min kjære har vært en del i Spania, også Gran Canaria. Vi pleier alltid å lage vår egen tapas-tallerken. Da kjøper vi inn diverse gode skinker og manchego og en flaske cava eller to, som vi nyter på balkongen/terassen. God tur! 
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|