Vis enkelt innlegg
Gammel 28-10-14, 17:44   #2910
nissemor
Medlem
 
Medlem siden: Dec 2008
Hvor: Østlandet
Innlegg: 76
nissemor er på en erverdig vei

Sv: Den store felles ED-tråden

Er nå egentlig i fase 3c, eller skulle kanskje gått over til 4? Det ble kluss i systemet pga operasjon i august, og da jeg da var redd for dårlig sårtilheling så la jeg til litt ekstra kalorier en periode. Og, etterhvert har et vært masse "utfordringer" i form av konferanser med hotel mat/middager og andre selskapeligheter. Har nå stagnert føles det som, og vet ikke helt hvilken fase jeg skal følge.
Prøver nå en uke i face 2 igjen, kanskje til og med 2 uker, tror nemlig kroppen holder på væske nå, all hotelmaten har stort saltinnhold, og jeg ser på poser under øynene blandt annet at jeg nok har væske i kroppe. Prøver også litt hardere trim, startet opp igjen med spinning og skal ta litt styrke og( ikke kunnet drive styrke pga operasjon før nå)
Men nå er det jo sånn også, at det er jo ikke så mye fett å ta av lenger, så må kanskje regne med å ta de siste 4-5 kg over lenger tid. Men, det er lett å miste motivasjonen som forige her sier, hadde det ikke vært for støtte av mannen i huset, som også går ned i vekt da han holder seg unna sukker, hvete og poteter. Så her er det lite fristelser å finne i skapene, et nødvendig onde for å stå på videre

__________________
nissemor er avlogget   Min kostholdsfilosofi: eurodiet Svar med sitat