Sv: Lam oppskrift anyone?
Jeg får lyst til å fåreslå Fårikål 
Så vidt jeg vet er det lite melk i kål, den lager seg selv i store kvanta og kan nytes i flere dager til ende og smaken blir bare bedre...
Jeg er og glad i gryter og der vil fårikålkjøtt passe fint. Jeg pleier å slompe sammen ei gryte, men basis er alltid 1/4 surret purre, 3 bokser tomat, 1 blomkål i skiver, 1-4 friske chilli og krydder som kokes mørt og kjøre glatt.
Litt avhengig av om jeg hiver i en dåse fløte eller 4ss olivenolje bruker spisskumin, paprika og pepper eller garammasala og koriander får jeg tomatsuppe, indisk gryte, stroganoffgryte eller meksikansk gryte.
Jeg har somregel 750-1kg grønnsaker i biter i tillegg (favoritten er stangselleri og blomkål) + 1-1,5kg kjøtt i. Er middag ei hel uke eller masse porsjonspakker i fryseren 
__________________
Normalvektig siden 22.06.21 
|