ei skikkeli konfektkake og den er enkel å lage.. til og med jeef greide det...Skal legge ved bilde. Jeg har forsøkt å finne GI på kokosmasse, men det var vanskelig... Bunn: 130 gr smør søtningsstoff tilsvarende 60 gr sukker 5ss kakao 1 egg 150 gr hakkede mandler (skal egentlig være digestivekjeks) 1 dl hakkede mandler 2,5 dl kokosmasse smelt smør, sukker og kakao i vannbad. Pisk i egg, varm til massen tykner. vend i nøtter og kokosmasse, press i form (20x20 cm) avkjøl i kjøleskap mens du lager midterste krem. midterste krem: 100 gr smør 2 ss fløte 5 dråper vaniljeessens (skal egentlig være vaniljesukker) 5 dl melis (jeg lagde av fruktose da) Pisk smør, fløte og vaniljedråper mykt. ha i melis og pisk til det blir luftig. smør utover bunnen og sett en time i kjøleskap øverste lag: 120 gr mørk sjokolade 20 gr smør smelt sjokolade og smør i vannbad og smør på kaka. Sett kaka i kjøleskap til sjokoladen er hard, skjær i terninger og server