Vis enkelt innlegg
Gammel 14-11-14, 00:07   #5
sylwester
Seniormedlem
 
sylwester sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Oslo
Innlegg: 719
sylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snill

Sv: Karbohydrater i bacon?!

Det gjelder ikke bare bacon. Mange kjøttvarer som er krydret er også sukret. Se etter:

Dextrose/druekoncentrat.
Fructose (frugtsukker).
Glucose (druesukker).
Lactose/lacitol (mælkesukker).
Hydrolyseret stivelse.
Maltodextrin/dextrinmaltose.

Disse er brukt mye i godteri, men på virker blodsukker noe:
E420 Sorbitol.
E421 Mannitol.
E953 Isomalt.
E966 Lacititol.
E965 Maltiolsirup/maltitol.
E967 Xylitol.

Dette er klippet fra Oversikt over søtningsmiddel

__________________
Normalvektig siden 22.06.21
sylwester er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Statens (LCHF før det) Svar med sitat