Vis enkelt innlegg
Gammel 04-01-15, 11:35   #2
BenteR
Seniormedlem
 
BenteR sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: 770 meter over havet
Innlegg: 4.055
BenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastisk

Sv: Glykemisk Indeks på ulike melsorter

http://www.fedon.no/filestore/Artikk...er/GILISTE.pdf

Personlig har jeg ikke funnet noen melsorter som det er greitt å spise "vanlig mye" av.
Jeg bruker litt havre eller havremel, ellers i bakst bruker jeg f.eks. JBKM, "mel" av frøsorter og kokos, og om du tåler mandler, er mandelmel et alternativ.
Ingen av "melsortene" laget av frø/kokos/mandler smaker eller oppfører seg likt som tradisjonelt mel, så mitt råd er å finne alternativer til brødmat.

__________________
En reise på 1000 mil begynner med 1 skritt.
BenteR er avlogget   Min kostholdsfilosofi: diabetiker, max 5 karbo pr.måltid Svar med sitat