Vis enkelt innlegg
Gammel 23-02-15, 19:34   #12086
langaard
Seniormedlem
 
Medlem siden: Nov 2010
Innlegg: 6.428
langaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisk

Sv: Hva skal du ha til middag i dag-tråden!

Opprinnelig lagt inn av Kanutten, her.

Det varierer alt etter hvor lenge det er til det skal serveres, men 190-200 ca? Eller alt etter hvor tykt det blir? Jo tykkere desto lavere temperatur.... Jeg er håpløs med å følge noen fast temperatur, jeg steker på det jeg tror passer best. Følger heller med på kjernetemperaturen.

Thanks

langaard er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo