Vis enkelt innlegg
Gammel 10-06-15, 01:35   #8
Supera
Seniormedlem
 
Supera sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Moi
Alder: 40
Innlegg: 4.053
Supera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastisk

Sv: Mat som kan lages 2-3 dager i forveien

Det meste holder seg i 2-3 dager, ja. Salater blir fort vasne, men man kan lage dem på dette viset:


Dressing i bunnen, salatblader på toppet og resten i midten. Legg de tyngste tingene i bunnen, og de tingene som tåler å bli bløte i bunnen. Så heller du det bare ut i en skål når du skal spise det og blander det samen.

Ellers er det lett å lage stor porsjon av suppe/gryterett for eksempel.

__________________
-smileyen er snill, ikke sarkastisk! Nemlig!

Delmål 1: -10 kg. Delmål 2: BMI 40:
Supera er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Tester ut ZC Svar med sitat