Sv: Yippie! Bar
Opprinnelig lagt inn av nellie, her.
Nei, de bør vel egentlig ikke spesifisere det. Sånn er det med utenlandsk merking. At de her i Norge har valgt annen merking er vel opp til forbrukeren å sette seg inn i.
Kostfiber er trukket i fra karbohydratinnholdet på norske matvarer, fortsatt inkludert på f.eks amerikanske.
Men her på denne varen er det også sukkeralkoholer, som også inneholder karbohydrater, men karbohydrater som I varierende grad skal telle med. Produsenten velger å trekke ifra alle disse og da sitter man igjen med bare 2 karbohydrater som påvirker blodsukkeret. Disse kalles net Carbs. Men det tallet kan Være misvisende, så der kan du bli irritert på produsenten. 
Men hadde jo vært veldig greit for oss hvis de hadde spesifisert det. Kan jo også være skrivefeil et eller annet sted, i og med at det først står 4 g kh, og deretter 2 g kh.
Når det står oppgitt 3 forskjellige kh-innhold, så er det jo oppklarende hvis selgeren spesifiserer. For sånn som det er nå, er det ganske forvirrende. Og selgeren vil vel helst selge produktet. 
|