Sv: tips til butikkmat som er lavkarbo! Brød knekkebrød mm
Min favorttt
Tilt ca. 12 stk.:
1 dl. rapsolje
8 egg
1 1/2 dl. kokosmelk
1 ts. hvitløkspulver
1 ts. salt
120 g. kokosmel
4 ss. fiberhusk
3 ts. natron
Visp*egg, kokosmelk*og rapsolje*til en jevn*glatt*røre.
Bland alt det tørre*i en skål*og visp*det*inn i røren.
La det svelle*noen*minutter.
Deigen*skal*nå*være*fast nok*til at du kan forme rundstykkene*med hendene, tilsett*eventuelt*litt*mer kokosmel*hvis*deigen*er for bløt.
Plasser*dem på*bakepapirkledd*stekebrett,*pensle*med egg og strø*over sesamfrø.
Stek*ved*200 grader i*20 minutter.
__________________
Paleolitisk lav Oksalat kosthold
|