Annes Sjokolademousse-kake
Annes sjokolademousse-kake
Oppskrift til stor brødform
270 gr 70/80% sjokolade
250 gr smør
6 eggeplommer
4 hele egg
150 gr fruktose
110 gr hv.mel eller erstatning.
Smelt sjokolade og smør
Pisk egg og sukker lenge, så det blir porøst
Avkjøl sjokoladeblandingen litt før du har den i eggedosisen.
Vend tilslutt i siktet mel forsiktig
Stekes i stor brødform, nederst i ovnen på 180 grader. Den skal så vidt stekes så den blir fast i den ytterste cm (jo mindre jo bedre)..ca 10 min eller så.
Avkjøles og fryses(i formen). Ta frem og skjær skiver ved bruk, og varm i mikro 20-25 sek. Da smelter den i midten og blir lun og fin å spise....alltid. (sjokoladekaken fryser ikke til steinhard masse)
Serveres med pisket krem/is eller krem pisket med litt Heistads vaniljekrem-pulver
Kos dere!
__________________
2007 var mitt år. 2008 ble enda bedre og 2009 var topp. 2010 ble et blandingsår, men nå kommer et fantastisk 2011 Prøver igjen for 2012... og på nytt i 2013...så kom 2014 med masse glede og tre nye barnebarnog nå er det 2017 og enda to nye barnebarn
Sist redigert av Anne : 06-03-06 kl 21:58.
|