Vis enkelt innlegg
Gammel 10-03-06, 10:48   #5
Gamla
Potius sero, quam numquam
 
Gamla sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Innlegg: 1.103
Gamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressurs

Sv: Også ny, hjelp!!

Opprinnelig lagt inn av Chanel

Heisann! Jeg er ny her på forumet, og starter min første dag på ketolysekuren i morgen, håper boken og vitaminene kommer til da

Jeg har lest en del om dette, og mener selv jeg skal greie meg fint. Ønsker meg likevel litt hjelp på å finne gode oppskrifter, der det også står hvor mye en skive, et kakestykke, en bolle osv videre inneholder av karbs. Kan noen der ute hjelpe meg?
Og en ting til, drikker dere melk?

Mitt største problem blir nok melk og brød..

Velkommen Chanel!
Gratulerer med godt diettvalg! Flott at du har bestillt boken og tablettene.
Jeg synes det er veldig viktig at du leser den grundig før du starter med kuren, da får du en god innføring i hva den går ut på.
Da vil du se at både vanlige kaker, brødskiver og boller må du styre under.
Når du går på kuren skal du ha ca 15 g karbohydrater daglig. Mesteparten av dette bør være fra blandet salat og grønnsaker. Melk inneholder 4,7 g karbohydrater pr.100 g så hvis du drikker ett glass melk til dagen bruker du opp 9,4 g karbohydrater. Av melkeprodukter bør du derfor heller bruke litt fløte, rømme eller creme fraiche.
Det er også viktig å få i seg nok væske,- gjerne 2 -3 liter vann/mineralvann.
www.ketolyse.no gir ellers masse god informasjon og i forumet der vil du bl.a.finne mange flotte oppskrifter som passer til ketolysekuren. Der svarer også dr.Torkil Andersen, nesten daglig på spørsmål.
Lykke til med en fantastisk kur!

__________________
Stor klem fra Gamla!

Medlem av Ren mat-klubben
Gamla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo vedlikehold Svar med sitat