Vis enkelt innlegg
Gammel 21-02-04, 15:47   #1
Carbokiller
Seniormedlem
 
Carbokiller sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 793
Carbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt av

Sauser, sauser og atter sauser

Som Skorpia, så må jeg ha sauser til maten. Posesauser er en ting. En annen ting er rett og slett blanding av seterrrømme og kremfløte. Dette er BASISEN til alt jeg lager av sauser.

Tilsett krydderurter og hvitløk samt litt salt til hvitløksauser

Curry til currysauser (f.eks. til kylling)

Chili og litt tomat til heavy tomat saus

Oster av alle salg som smeltes i rømme/fløten blir fantastiske ostesauser.

Sitron og dill/estragon til fiskesauser

Det er kun fantasien som setter begrensingen. Jeg tar gjerne noen osterester, det jeg har av krydderurter i vinduskarmen og lager min egen versjon. Så finnes det også glass med hviløk/chili mm på butikken som er så sterke at du trenger 1/3 ts for å få kruttsterke sauser med liv og røre i....
Skulle jeg oppleve at sausene blir for tynne, blander jeg en teskje potetmel/hvetemel i kaldt vann og heller oppi. Såpass lite karbohydrater at det ikke spiller så rolle.

__________________




Carbokiller er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat