Tråd: Spelt/dinkel
Vis enkelt innlegg
Gammel 04-09-04, 11:38   #1
Carbokiller
Seniormedlem
 
Carbokiller sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 793
Carbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt av

Spelt/dinkel

Kan noen vennligst forklare en uinnvidd hvorfor spelt skal være bedre å bruke enn mel når det gjelder baking på Atkins? Riktignok inneh. spelt mange animosyrer men den har også et mye høyere innhold av karbohydrater enn annet mel! Er det pga. de antallet komplekse karbohydrater?
Forstår ingenting jeg. Synes jo at 62 g karbohydrater pr. 100 g vare er relativt høyt....

__________________




Carbokiller er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat