Sånn svensk Ridderheims ølpølse. Den er det masse fett i, og bare 1% carbs. Dessverre inneholder den litt mye salt, hvis ikke skulle jeg spist det oftere. Om du i tillegg "dypper" den i Buko Garli kremost, så har du nok til å holde deg gående en stund. Ellers er ost en slager. Vanlig gulost. Skjær en skive og spis. Kanskje ikke de sunneste måltidene det her, men det gjør det enkelt å holde seg gående igjennom dagen. Restemat er ikke helt 100% å ha med seg, pga listeria, en bakterie som gror noe voldsomt i tidligere kokt mat som ikke ligger i kjøleskapet. Har prøvd det meste av middagsrester på matpakka, men det er ikke alt som blir like godt. Har skrinlagt det opplegget der. Hvis du kan tillate deg litt mer carbs og vil ha en mer vanlig matpakke, så er det praktisk å enten kjøpe seg et lindbergbrød eller et esekielbrød. De kan du få til å skjære syltynne skiver av (ca 3mm), og så kan du lesse på med selvvalgt pålegg. Ost er fint. Slakter'n leverpostei er nesten helt karbofritt. Smør er en selvfølge.