Sv: Hva kan vi spise mens kjøkkenet er under oppussing?
Hva med skinkestek som er ferdigstekt? De finnes de. Litt salat ved siden av og du har et gromt lavkarbomåltid. Ellers kan jo lavkarbopølser kombineres på utallige måter. Kjøttboller kan du koke i mikron i en bolle med kraft. Fjordlandsmaten kan du dissekere og spise bare steika eller biffen eller hva det nå er med salat ved siden av. Laks kan du trekke i en bolle med vann på lav styrke. Det samme med all slags fisk faktisk. Ellers kan du jo kjøpe ferdige karbonader i delikatessen og varme disse. Har du stekefunksjon kan du greie å steke kjøtt i mikron, men ofte blir kjøttet veldig kokt altså. Mer kokt enn stekt. Du kan krispe bacon. Steke speilegg. Sleng egget på en tallerken og inn i mikron. ( Uten skall altså) Hele egg eksploderer i mikrobølgeovn. Koke grøt feks havregrøt.
Ellers har vi det geniale alternativet da å gå på besøk rundt middagstider... til svigers eller mor og far.. Eller rett og slett gå ut å spise.
Men egentlig burde du vel ha forberedt maten på forhånd. Laget porsjoner og fryst ned så du hadde egnet mat mens kjøkkenet er under renovering. En ide for andre som skal i gang med kjøkkenfornying. Planlegg på forhånd, det lønner seg.
|