Tråd: Spelt/dinkel
Vis enkelt innlegg
Gammel 04-09-04, 20:22   #3
guro
Sterk og fri!
 
guro sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2004
Alder: 60
Innlegg: 9.453
guro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastisk

Slik jeg har oppfattet det (ikke Atkins) er spelt bare et litt mer næringsrikt, mer allergisnilt hvetemel. Skal man i det hele tatt bruke hvetemel, til feks gjevning og baking er spelt litt bedre en vanlig hvetemel. Men det har samme GI som hvetemel. Jeg bruker spelt i brød til reste av familien og de få kaken jeg lager, blandet med malte mandler og soyamel. Med det er langt fra hverdagsmat for meg.

__________________
-lig hilsen Guro
guro er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Rent og naturlig, uten melk, hvete, sukker, gjær, svin og sånt Svar med sitat