Vis enkelt innlegg
Gammel 29-03-06, 15:05   #11
Trolljenta
Seniormedlem
 
Trolljenta sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2005
Hvor: Bergen
Alder: 43
Innlegg: 2.146
Trolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt av

Sv: Laktoseredusert melk?

Opprinnelig lagt inn av Fjonken

Sjekk ut karbeinnholdet du så har du svaret der.. Men så var det dette med homogenisering og pasturisering og det derre.. Mener å ha lest at vi kun skal ha syrna produkter da.. Og at det er vesentlige forskjeller på melk kontra rømme, fløte og ost. Men hva vet jeg? Nille må på banen her tror jeg...

Hvilke melkeprodukter er syrnet?
Hva er det med de som gjør at noen tåler dem og ikke produkter som ikke er syrnet?

__________________
Min lavkarbo blogg
Trolljenta er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat