Sv: Forslag til krydring etc av kyllingvinger?
Fra "500 Low Carb Recipes" av Dana Carpender
DEILIGE KYLLINGVINGER
Kyllingvinger
150 gr fersk-revet parmesan ost
2 ss tørket persille
1 ss oregano
2 ss paprika
1 ts salt
1/2 ts sort pepper
100 gram smeltet smør
Forvarm ovn til 180 grader
Bland revet ost og alle krydderne i en bolle
Dekk langpanne eller egnet form med aliminumsfolie (hvis du IKKE dekker den med folie vil du angre der du skurer form i ukesvis etterpå...)
Smelt smøret i en bolle
Dypp kyllingvingene en og en i smøret og så i krydderet og plasser i formen.
Stek i en time midt i ovnen - enjoy !

I denne oppskriften er det lite eller ingen karber
Hvis du liker veldig spicy mat, kan du prøve denne:
SPICY KYLLING VINGER
Kyllingvinger
1 ts cayenne pepper
2 ts organo
1 ts karri
2 ts paprika
2 ts timian
Forvarm ovn til 190 grader. Dekk form med folie etc etc.
Legg vingene i form og dryss krydderblandingen over - snu vingene og dryss ansre siden også.
Stek i 45-50 minutter til de er crispy.
Disse er gode servert med ranch- eller blåmuggost dressing og selleristenger......
eller kanskje denne mixen faller mer i smak:
PAPRIKA VINGER
Kyllingvinger
3 ss olivenolje
2 fedd hvitløk, knust
Forvarm ovn til 180 grader. Dekk form etc etc.
Legg vingene i formen slik at de ikke ligger inntil hverandre.
Bland ingrediensene og bruk skje for å fordele mixen på alle bitene.
Strø over salt og pepper og så passe med paprikapulver slik at vingene får fin rødfarge
Stek i 15-20 minutter, ta ut av ovnen, snu vingene, og gjenta prosessen med først olje/hvitløk og så salt, pepper og paprika. Stek i 45 min - 1 time, og snu hvert 15-20 min.
__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
|