Opprinnelig lagt inn av MHM
Jeg har med meg dr. Mercola i at det streng tatt ikke er noen forskjell på disse.
Det du har med deg Mercola i er at Splenda så vel som fruktose skal unngåes... 
For som du siterer:
Opprinnelig lagt inn av MHM
Mercola
Opprinnelig lagt inn av MHM
: “While it is unlikely that sucralose is as toxic as the poisoning people are experiencing from Monsanto's aspartame,
Selv om det er usannsynlig at sucralose (Splenda) er like giftig som den forgiftningen folk oppleverer fra Monsantos aspartame... 
Så Mercola sier IKKE at det ikke er noen forskjell... 
Alt kunstig er helseskadelig på en eller annen måte... I dagens samfunn blir det egentlig et spørsmål om å velge mellom onder, eller heller være litt sær å la være å spise alt som ikke er biologisk dynamisk dyrket, foret, slaktet og foredlet... 
Opprinnelig lagt inn av MHM
* Mercola sier at trygge søtstoff er: Stevia, sukkeralkoholer og honning.
Jeg må si jeg stusser litt på sukkeralkoholene jeg... Vel er de naturlige, men ikke naturlig framstillt... Det er ikke slik at vi kan flytte langt inn i skogen for å leve av naturen, også gå i skogen og sanke Xylitol... (Selv om det kan fremstilles fra bjørk...)
__________________
Noe du lurer på? Sjekk FAQen."Kommunikasjon har ikke bare med offentlig transport å gjøre".
|