Vis enkelt innlegg
Gammel 03-04-06, 11:28   #1
Siljevanilje
Seniormedlem
 
Siljevanilje sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2005
Hvor: Stavanger - the oil capital
Alder: 39
Innlegg: 3.156
Siljevanilje er veldig godt liktSiljevanilje er veldig godt liktSiljevanilje er veldig godt liktSiljevanilje er veldig godt liktSiljevanilje er veldig godt liktSiljevanilje er veldig godt liktSiljevanilje er veldig godt likt

focaccia med soyaprotein

går det an, her har jeg funnet en "vanlig" oppskrift.

Focaccia med oliven og salvie

Dagens oppskrift fra kokke-Lise gir deg gjærbakst fra Middelhavets kjøkken. (Nrk frokost tv)

Publisert 02.03.2004 19:23. 1 pk tørrgjær
1 1/2 ts sukker
2 ts salt
5 dl lunkent vann
ca 700 g mel
1 dl olivenolje

2 ss hakket frisk salvie
20 oliven, uten stener
1/2 dl olivenolje
grovt salt

Bland alle ingrediensene til deigen i en bakebolle. Arbeid deigen i 10-15 minutter i en kjøkkenmaskin. Dekk bollen med plastfolie og hev den til dobbelt størrelse.

Slå deigen ned og form den som et rektangel. Legg den over på et stekebrett dekket med bakepapir. Bruk fingrene og stikk tett i tett med fordypninger i deigen. Stikk oliven ned i noen av fordypningene og drypp oljen over. Dryss med salt og urter, dekk deigen med plastfolie og la den etterheve til dobbel størrelse.

Stek brødet ved 220 grader i 10 minutter. Senk temperaturen til 180 grader og stek videre i ca 25 minutter. Avkjøl brødet på rist.

2 ss friske urter kan erstattes med 1 ss tørkede.

Istedenfor oliven kan du bruke tørket tomat, eller begge deler

ok så med soyaprotein burde bli noe sånt

2 -3 ts bakepulver
litt splenda
2 ts salt
5 dl lunkent vann
ca 700 g soyaprotein ( det hørtes veldig mye ut)
1 dl olivenolje

jeg skal prøve dette på det nye kjøkkenet. monteringsfolka er her nå. dette blir bra.

Siljevanilje er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Beinhard ketolyse Svar med sitat