Grønnsaker og fett
I Atkinsboka står det 7,5 dl grønnsaker pr dag. Men jeg veier og regner og får da langt mer grønnsaker enn Aktins anbefaler uten å gå over 20 grensa på induksjon. Så hva er egentlig mest riktig. Desilitermetoden eller veie og regne og telle karbs? Desilitermetoden synes jeg er unøyaktig. Løst pakket står det i Aktinsboka, men når man stapper en hel løk i et dl mål får man høyere verdi enn om man finhakker løken først og så stapper den i dl-måleren. Så hvordan gjør dere andre det liksom?
En annen ting. Fett må til for å få sus på fettforbrenningen, men hvor mye fett er nok? Når jeg leser innlegg her på forumet så virker det som om alle ruller seg i fett hver dag. Spiser olje med ss og marinerer alt med meierismør. Kan det bli for mye fett? Hvor går grensa for når fettinntaket går fra sunt til usunt? Skal jeg bare pælme på eller bør jeg moderere meg?
|