Tråd: Skinke
Vis enkelt innlegg
Gammel 24-04-06, 09:23   #9
Fjonken
Seniormedlem
 
Fjonken sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2006
Hvor: Sola
Alder: 59
Innlegg: 4.132
Fjonken er en virkelig god ressursFjonken er en virkelig god ressursFjonken er en virkelig god ressursFjonken er en virkelig god ressursFjonken er en virkelig god ressursFjonken er en virkelig god ressursFjonken er en virkelig god ressursFjonken er en virkelig god ressursFjonken er en virkelig god ressursFjonken er en virkelig god ressursFjonken er en virkelig god ressurs

Sv: skinke

Sukker blir tilsatt for å bedre smaken. Sukker har også en konserverende evne og øker dermed holdbarheten en smule.
Men det burde ikke vært tillatt, for sukker får vi nok av alle andre steder.

I utgangspunktet er det nok å forholde seg til antall karber pr 100 gr. Du dauer ikke av ørlite tilsatt sukker, men velg alltid de produktene med minst karber og husk at 0 karber i utgangspunktet er 0,99 karber. Så regn alltid 1 karbe uansett hva som står på pakka. Dette gjelder kjøttdeig, ost, lettbrus, bacon og m.m.

__________________
Fjonken
Æresmedlem av morovirusforeningen
Medlem av fredagsklubben
Medlem av piskeklubben




Opp i vekt etter ferien.. 28.07.06 : 83,6 kg
Fjonkens vekt 04.08.06 : 83,4 kg
Fjonkens vekt 11.08.06 : 83,2 kg
Fjonkens vekt 18.08.06 : 84,1 kg
Fjonkens vekt 25.08.06 : 83,2 kg
Fjonkens vekt 01.09.06 : 82,4 kg
Fjonkens vekt 21.09.06 : 80,5 kg
Fjonken er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lindberg Svar med sitat