Vis enkelt innlegg
Gammel 02-05-06, 14:50   #1
Iset
Seniormedlem
 
Iset sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Sola
Alder: 45
Innlegg: 10.031
Iset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastisk

Pizza med "ekte" bunn!

Jeg fant denne på et amerikansk lavkarboforum, og alle var helt imponert over hvor "ekte" skorpen/bunnen smakte! Brukeren la ut et bilde også, og siden det er copyright på bilder så tør jeg ikke legge det direkte ut, så dere må nok regge dere om dere vil se bilde av pizzaen. Den ser jo helt ekte ut!

http://forum.lowcarber.org/gallery/s...?i=19711&c=504

http://forum.lowcarber.org/gallery/s...?i=19738&c=504



Istedetfor pannekakemix var det ei som brukte soyamel og sa det ble kjempegodt allikevel, men siden jeg ikke helt klarer å stole på det så vil jeg prøve med Atkins bakemix.

Sitat:

Process enough pork rinds to make 2 cups "flour" in food processor. Set aside in a bowl.

In food processor I then added the following:

4 eggs
1/2 cup half & half
4 oz cream cheese
1/2 tsp minced garlic
1/2 cup mozzarella cheese
1/2 cup parmesan
dash of salt
oregano, basil

process all of that and then add back into it the pork rinds and I then added 3 tablespoons Atkins pancake mix - process again.
I greased a cookie sheet and then poured this mixture into it - spread it out evenly and baked it at 400 for about 15 - 20 minutes or until it was golden brown.
Then used about 1/2 cup pizza sauce and topped it with taco meat and cheese - broiled it until the cheese melted.
WONDERFUL. The crust was like CRUST and was so good.
This made 14 nice squares of pizza. 2pcs were all we needed to be satisfied.
I will actually be using this same recipe for the crust and adding some more cheese to it and then cutting it into slices for bread.

Total carb for the entire pizza = 23.5, 14 slices ~ 1.67 carbs per slice!!

Men hva er half & half?

__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
Iset er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vektoperert veganer Svar med sitat